10 februari 2020 20:15

Het Bestuur en de Technische Commissie van SC Berlikum en de Samenwerkingscommissie BMJ (SC Berlikum, VV Minnertsga en VV Sint Jacob) is verheugd te kunnen melden dat hoofdtrainer Andries Rinsma ook tijdens het seizoen 2020/2021 BMJ Vrouwen 1 onder zijn hoede neemt.

Het besluit om de samenwerking te verlengen is het gevolg van de uitmuntende samenwerking tussen Andries en de spelersgroep, die sinds dit seizoen bestaat uit dames van maar liefst drie verenigingen. Er zijn weinig tot geen negatieve geluiden te horen en ook de resultaten op het veld zijn naar behoren. BMJ VR1 bezet momenteel het zevende stek op de ranglijst in de 3e Klasse.

Het Bestuur en de TC van SC Berlikum en de Samenwerkingscommissie kijken vol vertrouwen uit naar de verlengde samenwerking en wensen Andries en zijn stafleden veel succes gedurende het restant van dit seizoen!

Bron: www.scberlikum.nl/