15 april 2020 18:00

Beste leden,

Waarschijnlijk is het bij iedereen wel bekend dat we dit voetbal seizoen niet af kunnen maken door de coronacrisis. Dat betekent dat er het laatste kwartaal van Seizoen 2019-2020 niet gevoetbald is en er ook geen trainingen gegeven zijn of nog worden gegeven. We weten niet hoe lang de overheidsmaatregelen gaan duren en dit is dan ook een situatie die ons allemaal overkomt en waar we geen grip op hebben.

Helaas gaan onze vaste kosten wel door maar hebben we bijvoorbeeld geen kantine inkomsten en zijn er sponsoren die de hand even op de knip houden.  We rekenen daarom op de sympathie en de financiële steun van onze leden en hebben we als bestuur besloten om de contributie door  te laten lopen zodat we als vereniging onze financiële verplichtingen kunnen blijven nakomen.

Hopelijk komen we deze tijd met z'n allen goed en gezond door en zien we elkaar weer snel op ons sportcomplex.

blijf gezond en pas goed op elkaar.

Namens het bestuur van VV. st Jacob

Alfons de Vries