Welkom op de website van Voetbalvereniging St. Jacob

Naast het nieuws op deze website verschijnt een aantal keer per seizoen een nieuwsbrief. Hier kan een bijdrage aan geleverd worden door o.a: schrijven van een artikel, een ingezonden stuk, een bedankje of het stellen van een vraag. Bijdrage aan deze nieuwsbrief kan gemaild worden naar vvsintjacob@live.nl

Dit waren de meest opvallende momenten van het afgelopen voetbalweekend

Vandaag om 12:05  Het weekend zit er weer op en daarom is het tijd om terug te blikken. Er vonden dit voetbalweekend flink wat opvallende dingen plaats tijdens de voetbalwedstrijden en dat kwam onder meer doordat het seizoen in veel competities eindelijk officieel begon en omdat Frenkie de Jong voor magie zorgde. Een overzicht een memorabel voetbalweekend. meer »

Samenvatting Manchester United - Brighton (1-2)

Vandaag om 11:04  Erik ten Hag is dramatisch begonnen aan zijn nieuwe avontuur. De voormalig Ajax-trainer ging met Manchester United verrassend onderuit tegen Brighton. Daar konden debutanten Lisandro Martinez, Christian Eriksen en de ingevallen Cristiano Ronaldo niks aan veranderen. meer »

Deze spannende wedstrijden helpen je door je werkweek heen

Vandaag om 9:30  Het weekend zit er weer op en dat betekent voor een grote groep voetballiefhebbers dat zij weer aan het werk moeten. Om een beetje licht te brengen kijken wij vooruit naar de mooie wedstrijden die er de komende dagen op het programma staan. Vooral de strijd om de Europese tickets voor de Nederlandse clubs moet afleiding bieden.  meer »

Dit zijn de mogelijke vervangers van Marcos Senesi bij Feyenoord

Gisteren om 14:58  Het is een chaotische transferzomer in Rotterdam. Ook Marcos Senesi is nu op weg naar de uitgang. De Argentijn is zo goed als rond met Bournemouth. Daardoor moet Feyenoord nu opnieuw op zoek naar een nieuwe speler. Dit zijn de kandidaten. meer »

Gisteren om 13:04  Sommige spelers kunnen geen genoeg van de Eredivisie krijgen. Een buitenlands avontuur laten zij links liggen en lopen zodoende al een decennia rond op de Nederlandse velden. Zo komen vanzelfsprekend mijlpalen in zicht. Deze vier Eredivisiespelers richten hun pijlen dit seizoen op een aantal bijzondere mijlpalen. meer »