Onderstaande artikelen kunnen na het plaatsen van een bestelling afgehaald worden. Het verschuldigde bedrag kan vooraf overgemaakt worden. Ook is er de mogelijkheid om contant af te rekenen bij het afhalen van de bestelling.

Jubileumboek

€ 20,00

Ter gelegen van het 75-jarig bestaan van V.V. St. Jacob is er een jubileumboek geschreven. 188 pagina’s vertellen in tekst en foto’s de geschiedenis van de club. Het boek bevat ook een cd-rom met foto’s uit het clubarchief.

Trainingsbroek

€ 20,00

De trainingsbroek is gemaakt van sterk, soepel polyester. Zeer geschikt om in te trainen of voor de warming-up op wedstrijddagen. Bovendien is het representatief om te dragen voor- en na de wedstrijd.

Trainingstop

€ 25,00

Trainingstop gemaakt van sterk, soepel polyester. Zeer geschikt om in te trainen of voor de warming-up op wedstrijddagen. Bovendien is het representatief om te dragen voor- en na de wedstrijd.

Trainingsjack

€ 25,00

Het trainingsjack is gemaakt van sterk, soepel polyester. Zeer geschikt om in te trainen of voor de warming-up op wedstrijddagen. Bovendien is het representatief om te dragen voor- en na de wedstrijd.

Sporttas

€ 25,00

De sporttas heeft twee zijvakken, en de binnenzijde is voorzien van binnenvakken.

Trainingspak

€ 40,00

Het trainingspak is gemaakt van sterk, soepel polyester. Zeer geschikt om in te trainen of voor de warming-up op wedstrijddagen. Bovendien is het representatief om te dragen voor- en na de wedstrijd.

Sokken

€ 8,00