Aanmelden / afmelden
Jongens en meisjes, dames en heren die lid willen worden van de voetbalvereniging kunnen zich opgeven door via het aanmeldformulier op de website, of door het aanmeldformulier nieuwe leden ingevuld in te leveren bij de ledenadministratie.

Het aanmelden kan via de volgende link: digitaal inschrijfformulier

Hiernaast is er de mogelijkheid om het 'inschrijfformulier nieuwe leden' in te vullen en in te leveren bij de ledenadministratie:

Michaëla Achterberg
Wijngaardenstraat 14
9079 KC Sint Jacobiparochie
Tel.: 06-23787056

Afmelden kan zowel mondeling als schriftelijk/per e-mail bij de ledenadministratie. Een melding bij alleen de leider is niet voldoende!

Overschrijving
Als een lid zich na het seizoen wil laten overschrijven naar een andere vereniging, moet het lid dit melden bij de ledenadministratie van de te verlaten vereniging. Daarnaast moet het lid zich bij de nieuwe vereniging melden om de overschrijving digitaal in werking te stellen. Het gehele proces moet voor 15 juni afgerond zijn. Deze datum hanteert de KNVB als uiterste overschrijvingsdatum.

Overschrijving tijdens het seizoen is slechts onder strikte voorwaarden mogelijk. Hier kan de ledenadministratie meer informatie over geven.

NB. Een overschrijving kan in ieder geval niet plaatsvinden zolang er een betalingsachterstand bij de te verlaten vereniging is.