Kantine
De kantine is geopend gedurende het voetbalseizoen tijdens trainingen van de senioren en tijdens wedstrijden van zowel de jeugd als de senioren.

Tijdens jeugdactiviteiten worden geen alcoholhoudende dranken verkocht. Beneden de 18 jaar worden helemaal geen alcoholhoudende dranken verkocht, en sterkalcoholhoudende dranken zijn niet verkrijgbaar.

Openingstijden tijdens het voetbalseizoen:

• Maandag: gesloten
  • Dinsdag: gesloten
  • Woensdag: gesloten
  • Donderdag: gesloten
  • Vrijdag: 19.00 tot 24.00 uur
  • Zaterdag: 08.30 tot 18.00 uur
  • Zondag (speeldag): 10.00 tot 18.30 uur

Voor vergaderingen, bijeenkomsten en andere clubgebonden activiteiten kunnen uitzonderingen gemaakt worden op de openingstijden van de kantine.

Activiteiten in de kantine
Wanneer een leider of ander verenigingslid een extra activiteit in de kantine wil organiseren, gelden de volgende regels:
  • Altijd eerst overleg met de kantinecommissie plaatsvinden
  • De organisator zorgt zelf voor een ervaren kantinemedewerker.
  • Alles schoon achterlaten.
  • Eigen meegebrachte consumpties en/of versnaperingen die ook tot het assortiment van de kantine behoren, worden niet toegestaan.
  • Eventuele onkosten worden in rekening gebracht bij de organisatie.