welkom op de website van vv sint jacob

Naast het nieuws op deze website verschijnt een aantal keer per seizoen een nieuwsbrief. Hier kan een bijdrage aan geleverd worden door o.a. het schrijven van een artikel, een ingezonden stuk, een bedankje, of het stellen van een vraag. De bijdrage aan de nieuwsbrief kan worden gemaild naar: vvsintjacob@live.nl.

Spaar mee bij Intersport bij Luxen Leeuwarden voor VV St Jacob!

13 september 21:00  Spaar mee bij Intersport Luxen Leeuwarden voor VV St Jacob. Bij ieder aankoop geeft Intersport Luxen 2,5% van je aankoopbedrag aan VV St Jacob. Doe jij ook mee? Hoe werkt het? 1. Je koopt een artikel bij Intersport Luxen in Leeuwarden 2. Je geeft aan dat je VV St Jacob wilt steunen 3. Intersport Luxen gooit 2,5% van je aankoopbedrag in de spaarpot van VV St Jacob De actie is het hele jaar geldig!


Aangepast coronaprotocol september 2021

8 september 20:45  In dit nieuwsbericht lees je het actuele coronaprotocol van VV St. Jacob. Trainingen en wedstrijden kunnen weer. De kantine, kleedruimtes, toiletten en douches zijn open. Publiek is welkom op een vaste plek met 1,5 meter afstand van elkaar. Verder gelden de algemene maatregelen en blijf thuis bij klachten. Laat je dan testen bij de GGD. meer »


Mooie opbrengst Poiesz Jeugd Sponsor Actie

1 mei 10:00  De opbrengst van de Poiesz Sponsor Actie van dit jaar voor VV St. Jacob is € 957,-! Een geweldig mooi bedrag waar we ontzettend blij mee zijn. Iedereen ontzettend bedankt voor het meesparen gedurende de looptijd van de actie. meer »


Voetbaldag op Koningsdag

29 april 19:45  In samenwerking met Hans Lutjens van Soccer4fun heeft VV Sint Jacob op Koningsdag een voetbaldag voor de jeugdleden georganiseerd. De deel van maar liefst 59 kinderen in 2 sessies was boven verwachting. meer »


Mogelijk kleinschalige regiocompetitie voorjaar 2021 - Poule-indeling Regiocup (jeugd) bekend

10 april 11:15  Het lijkt erop dat in de aankomende periode versoepelingen in Nederland mogelijk zijn. Ook wij hopen vanuit de overheid snel duidelijkheid te krijgen over de mogelijkheden binnen het voetbal: zowel over sporten in teamverband voor 27+’ers, als over het onderling spelen van wedstrijden in de jeugd. meer »


Ga naar archief