welkom op de website van vv sint jacob

Naast het nieuws op deze website verschijnt een aantal keer per seizoen een nieuwsbrief. Hier kan een bijdrage aan geleverd worden door o.a. het schrijven van een artikel, een ingezonden stuk, een bedankje, of het stellen van een vraag. De bijdrage aan de nieuwsbrief kan worden gemaild naar: vvsintjacob@live.nl.

Mogelijk kleinschalige regiocompetitie voorjaar 2021 - Poule-indeling Regiocup (jeugd) bekend

10 april 11:15  Het lijkt erop dat in de aankomende periode versoepelingen in Nederland mogelijk zijn. Ook wij hopen vanuit de overheid snel duidelijkheid te krijgen over de mogelijkheden binnen het voetbal: zowel over sporten in teamverband voor 27+’ers, als over het onderling spelen van wedstrijden in de jeugd. meer »

Nieuws over mogelijk vervolg amateurvoetbal van KNVB

6 februari 12:00  Na de persconferentie van dinsdag 2 februari blijft de KNVB zoeken naar mogelijkheden voor het opstarten van mogelijkheden voor het amateurvoetbal. De KNVB wil voor de amateurverenigingen kleinschalige regionale competities organiseren voor het vervolg van het huidige seizoen: de KNVB Regio Cup.meer »

Corona-update: geen wedstrijden, jeugd tot 18 jaar mag nog trainen

14 oktober 13:15  Helaas hebben we te maken met aangescherpte coronamaatregelen. Dit heeft gevolgen voor de voetbalactiviteiten van VV St Jacob. Alle competitiewedstrijden worden stil gelegd, boven de 18 jaar zijn er geen trainingen, kinderen tot 18 jaar mogen nog wel trainen en de kantine, douches en kleedkamers zijn gesloten. Het coronaprotocol is aangepast en geldt voor 4 weken vanaf woensdag 14 oktober 22.00 uur. Lees hier het complete coronaprotocol:meer »

Veel gestelde vragen over corona en het amateurvoetbal

2 oktober 8:00  Naar aanleiding van de maatregelen die het kabinet heeft genomen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, zijn er een aantal veelgestelde vragen over de gevolgen van het amateurvoetbal. Lees hieronder meer. meer »

Corona-update: geen bezoek en kantine 3 weken dicht

28 september 21:15  Tijdens de persconferentie van Rutte werd duidelijk dat vanaf dinsdag 29 september 18.00 uur geen bezoek meer is toegestaan bij voetbalwedstrijden van VV St Jacob. Dat geldt voor alle wedstrijden, van de jongste kinderen tot de volwassenen. Daarnaast gaat de kantine ook 3 weken dicht vanaf dinsdag 29 september 18.00 uur. De maatregelen gelden voor minimaal 3 weken, dus tot dinsdag 20 oktober 18.00 uur.