welkom op de website van vv sint jacob

Naast het nieuws op deze website verschijnt een aantal keer per seizoen een nieuwsbrief. Hier kan een bijdrage aan geleverd worden door o.a. het schrijven van een artikel, een ingezonden stuk, een bedankje, of het stellen van een vraag. De bijdrage aan de nieuwsbrief kan worden gemaild naar: vvsintjacob@live.nl.

Dit waren de meest opvallende momenten van het voetbalweekend

Vandaag om 18:05  Het weekend zit er weer op en daarom is het op voetbalgebied wat rustiger geworden. Er vonden dit voetbalweekend flink wat opvallende dingen plaats tijdens de voetbalwedstrijden. Denk maar eens aan de discutabele beslissing van PSV - Ajax en een uitzinnige keeper van Burkina Faso. We hebben de meest memorabele momenten op een rij gezet. meer »


Deze interlands helpen je door de werkweek heen

Vandaag om 11:00  Het weekend zit er alweer op en dus zijn de meeste voetballiefhebbers weer hard aan het werk. Voor de iedere werknemer is de maandag een zware dag, daarom zorgt ELF Voetbal voor wat licht en zetten wij de mooiste voetbalwedstrijden van deze werkweek op een rij. Dat zijn in dit geval allemaal interlands, omdat het clubvoetbal de komende weken (in de topcompetities) stil ligt.  meer »


Haaland dringt top tien ESM Gouden Schoen binnen

Vandaag om 10:00  Volop wedstrijden afgelopen weekend in Europa. In alle competities zowel groot als klein stond een volledige speeldag op het programma. Maar de topscorers kropen in hun schulp. Slechts wijzigingen in de kantlijn deze week. In de top tien slechts een verandering. Erling Braut Haaland is nieuw. meer »


Samenvatting PSV - Ajax (1-2)

Vandaag om 9:22  Ajax heeft de topper met PSV weten te winnen. De Amsterdammers maakten een kwartier voor tijd een discutabel doelpunt via Noussair Mazraoui en dat bleek het winnende doelpunt. Er heerste veel twijfel of de bal via Daley Blind over de zijlijn was gegaan, maar de VAR kon het niet bewijzen en daardoor won Ajax de wedstrijd.  meer »


Dit zijn de opties voor de gratis vertrekkende Noussair Mazraoui

Gisteren om 20:53  Redelijk verrassend brak Noussair Mazraoui door in het eerste elftal van Ajax. Mazraoui was in de jeugdopleiding nooit het grootste talent, maar is inmiddels niet meer weg te denken uit de basiself. Een miljoenenbedrag zal hij echter niet opleveren. Noussair Mazraoui gaat Ajax transfervrij verlaten. Dit zijn de mogelijkheden. meer »


Meer nieuws

20 januari 2022 19:31 De beste vrije transfers ooit

19 januari 2022 14:15 Waarom Union wel/geen kampioen wordt