welkom op de website van vv sint jacob

Naast het nieuws op deze website verschijnt een aantal keer per seizoen een nieuwsbrief. Hier kan een bijdrage aan geleverd worden door o.a. het schrijven van een artikel, een ingezonden stuk, een bedankje, of het stellen van een vraag. De bijdrage aan de nieuwsbrief kan worden gemaild naar: vvsintjacob@live.nl.

Bijlow, Tr�sor en meer: de tops en flops van Eredivisie-speelronde 29

Vandaag om 12:00  Speelronde nummer 29 in de Eredivisie leverde wederom de nodige discussiepunten op. Goals, VAR-momenten en grote fouten wisselden elkaar in rap tempo af. De volgende hoofdrolspelers kunnen terugkijken op een mislukt, of juist een uitstekend weekend. meer »


De kortste weg naar Europa: Vitesse irriteerde Ajax

Vandaag om 10:00  Voorpublicatie uit het boek ‘De kortste weg naar Europa’, dat in het voorjaar van 2021 verschijnt. Schrijver Ernst Bouwes blikt terug op mooie verhalen uit de geschiedenis van de KNVB Beker en de belevenissen van de Europa Cup II-deelnemers in de periode 1960-70. Op de website van ELF Voetbal alvast een voorproefje, met een serie voorpublicaties. Deel 19: Vitesse irriteerde Ajax. meer »


Interview ADO Den Haag-verdediger Gianni Zuiverloon: "Ik ben trots op onze jonge spelers"

Vandaag om 9:30  Voor de eerste keer sinds zijn terugkeer naar ADO Den Haag maakte Gianni Zuiverloon de negentig minuten vol. Met succes. Vrijdag werd Vitesse in Arnhem op een doelpuntloos gelijkspel gehouden. "Het is nog niet te laat om de strijd op te geven." meer »


Samenvatting Tottenham Hotspur - Manchester United (1-3)

Vandaag om 7:00  Manchester United heeft goede zaken gedaan in de strijd om plek twee in de Premier League. The Red Devils wonnen zondagmiddag met 1-3 op bezoek bij Tottenham Hotspur en profiteren daarmee van de misstap die Leicester City eerder dat weekend beging. Bekijk hier de hoogtepunten van het duel.  meer »


Europese topclubs die worden gesponsord door online casino?s

Vandaag om 6:00  In 2013 werd Gareth Bale wereldnieuws met zijn transfer van Tottenham Hotspur naar Real Madrid. Het waren niet zijn kwaliteiten op het veld waar de berichten vol van stonden, maar de transfersom van 101 miljoen euro die voor hem werd betaald. meer »


Meer nieuws