• Nieuws update kaatsmuur & voetbalkooi

  Begin 2022 zijn de VV en KV aan de slag gegaan met realisatie van een kaatsmuur en voetbalkooi op de voormalige jeu de boules-banen op sportpark De Fijfskaar.

  Het is even stil geweest, maar achter de schermen zijn we druk bezig geweest.
  Vergunningen en subsidies zijn aangevraagd. En met Stedon (leverancier) is er nauw contact geweest over het project.

  En hard werken loont, want er zijn al vele stappen genomen, hordes overwonnen en beslissingen genomen. Maar we zijn er nog net niet!

  Op dit moment wachten we nog op de gemeente ivm de omgevingsvergunning en de financiën zijn, helaas, nog niet dekkend.
  We hebben al bijna 100.000,- maar op het moment van schrijven komen we nog een paar duizend euro te kort. Hierin kunnen we alle hulp gebruiken! Dus wilt u een donatie doen, bent u eigenaar van een bedrijf en wilt u sponseren of heeft u andere goeie ideeën dan horen wij dit graag!

  Als de vergunning rond komt en we de begroting kunnen dichten dan hebben wij er alle vertrouwen in dat we begin april los kunnen met de eerste stappen, zoals de ballenvanger verwijderen, speeltuin verplaatsen enz. Hiervoor zijn we nog opzoek naar vrijwilligers!

  Wij als werkgroep hebben er het volste vertrouwen in dat we deze lente/zomer volop aan de slag kunnen en vanaf medio september met elkaar mogen gaan genieten van dit prachtige project!

  Werkgroep Kaatsmuur & voetbalkooi St Jacob
  Marcel, Syta, Michel, Peter, Alfons, Rianne en Avelon